Детали за компанијата
  • Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Бизнис тип:Manufacturer , Distributor/Wholesaler
  • Главни пазари: Americas , Asia , Middle East , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Извозник:71% - 80%
  • Сертификати:CE
Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.
Категории на производи
Онлајн сервис
http://mk.iseeledlight.comСкенирајте за посета
Дома > Вести > Давател на осветлување и провајдер на LED осветлување на фасада DMX
Вести

Давател на осветлување и провајдер на LED осветлување на фасада DMX

Светлината е најважниот извор на информации во кој било простор. Ни кажува каде сме и што е околу нас. Ни дава контекст и ни помага да се движиме низ нашата околина. Затоа е толку важно да го добиете вашето осветлување како што треба! И кога станува збор за тоа да го добиете вашето осветлување како што треба, никој не е подобар од нас.

Shenzhen Iseelled Technology Ltd е водечки снабдувач на услуги и решенија за осветлување на LED за осветлување DMX. Ние нудиме широк спектар на производи, од LED светла DMX/SPI LED и контролори на DMX до најновите системи за фасади на медиуми, кои се погодни и за нови конструкции, така и за проекти за реновирање.

Можеме да ви помогнеме да дизајнирате и инсталирате LED системи за осветлување на фасадите кои ќе го подобрат изгледот на вашата зграда. LED системите за осветлување на фасадите се одличен начин за подобрување на изгледот на вашата зграда. Тие обезбедуваат уникатен и елегантен дизајн кој ќе ги натера луѓето да зборуваат за тоа со години.


LED системите за осветлување на фасадата можат да се користат за најразлични апликации, како што се: хотели во ресторани во канцеларии и повеќе има многу опции достапни кога работите со нас на вашиот LED дизајн на осветлување на фасадата. На пример, ние нудиме LED диоди за промена на бојата што ќе ви овозможи да создадете динамичен ефект врз надворешноста на вашата зграда.


Добредојдовте да разговарате со вашиот професионален експерт за осветлување на цела куќа-и ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме во кој било од вашите проекти за осветлување на ентериер или надворешни фасадни осветлување.


Сподели со:  
Список со поврзани производи

Мобилен веб-сајт Индекс. Мапа на сајтот


Претплатете се на нашиот билтен:
Добијте новости, попусти, специјални
Понуди и големи награди!

MultiLanguage:
Copyright © 2024 Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd. Сите права се задржани.
Комуницирајте со добавувачот?Добавувачот
Jin Ms. Jin
Што можам да направам за тебе?
Разговарајте сега Контакт снабдувач