Детали за компанијата
  • Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Бизнис тип:Manufacturer , Distributor/Wholesaler
  • Главни пазари: Americas , Asia , Middle East , Oceania , West Europe , Worldwide
  • Извозник:71% - 80%
  • Сертификати:CE
Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd.
Категории на производи
Онлајн сервис
http://mk.iseeledlight.comСкенирајте за посета
Дома > Вести > Fantanstic LED стринг осветлување за украсување на новогодишни елки за да му помогне на дизајнерот на пејзаж да го оствари проектот.
Вести

Fantanstic LED стринг осветлување за украсување на новогодишни елки за да му помогне на дизајнерот на пејзаж да го оствари проектот.

Прво, LED низата мека што може да направи какви било форми и карактеристики што ги сакате, starsвезди, круг, дијамант, лустер, форма на дрво, итн

led pixel string for sphere

Второ, LED-низата сега препорачуваме 12V DC Влезен тип, осветлувањето на пејзажот со низок напон, должината може да направи 1М-15м, што може да реализира прилагодено производство и да одговара на дизајнот. LED String Standard Spasting 10cm, 5m A низа, вкупно 50 LED диоди на низа. За кориснички дизајн, можеме да направиме 3,2mA низа вкупно 32 LED диоди, 13 метри низа вкупно 130 лекувања. Исто така, за кориснички дизајн, LED растојанието може да направи 5-20 см.

Трето, LED -жицата може да направи RGB боја, или единечна боја во црвена, зелена, сина, бела, топла бела боја, итн., За да ги исполни различните барања за осветлување. Во некои времиња, светлата треба да 100% осветленост, понекогаш само 50% или 20%, сега ќе ви требаат контролирани LED пиксели. И оваа фантастична LED низа може 100% да ве задоволи.

Четврто, LED стринг програмабилна, која може да се контролира од iseeled.com, обезбедува систем за контрола на осветлување или другиот LED контролер што го имате кој може да го контролира SPI протоколот. Контролорот систем компатибилен со SD контролорот, контролорот DVI LED контролер, контролорот Artnet, контролорот на Madrix LED, итн.

rgb programmable pixel led string


Петто, LED стринг може да направи IP65 верзија, исто така IP67, IP68 верзија е достапна, така што работеше во затворено, на отворено, под водата, па дури и во мразот.

Ви благодариме за читањето и посакувајте да имате убаво искуство да работите со оваа фантастична програмабилна LED жица.

xmas tree with rgb led string

led light string application

Сподели со:  
Список со поврзани производи

Мобилен веб-сајт Индекс. Мапа на сајтот


Претплатете се на нашиот билтен:
Добијте новости, попусти, специјални
Понуди и големи награди!

MultiLanguage:
Copyright © 2024 Shenzhen Iseeled Technology Co., Ltd. Сите права се задржани.
Комуницирајте со добавувачот?Добавувачот
Jin Ms. Jin
Што можам да направам за тебе?
Разговарајте сега Контакт снабдувач